Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبلاگ > بهشتی، مرتضی - در شب تولد سومین نوه‌ام موفق شدم پس از سال‌ها باغ کتاب را از نزدیک دیدار داشته باشم. ساعاتی را در آن فضای شاد و زیبا و و آرامش‌بخش بگذرانم و به آن افتخار کنم.

مدت‌ها بود که نشانه‌های افتخار و زیبا بینی را به دلایل مختلف از دست داده بودم و هرجا که می‌رفتم از فرودگاه بین‌المللی امام و مصلای تهران و ساختمان‌های نوساز وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌های دولتی و حرم امام خمینی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. نتوانسته بود شادی‌بخش برایم باشد و غرور ملی‌ام را نشانه بگیرد. اما باغ کتاب از حیث سادگی، پیراستگی و دوری از اشرافیت و آ‌ذین‌بندی و زرق و برق‌های چشم‌ربا، استفاده از ابتکارات هنرمندانه و خلاقانه ایرانی و نمازخانه تمیز و زیبا و نظافت حاکم بر محیط و خوش‌رویی کارکنان آن با مردم و کودکان و نبود هر علامتی که موجب انزجار مردم می‌شود، توانسته به بهترین وجهی با مخاطب ارتباط صمیمانه‌ای برقرارکند به گونه‌ای که من مصداق «شهر من، خانه من» را در مسئولیت و رفتار مردم برای پاکیزه نگهداشتن باغ کتاب مشاهده و احساس کردم.

باغ کتاب و اقعاً کتاب است اما نه به اندازه صفحات یک کتاب، بلکه باغی است به وسعت کتاب زندگی که می‌تواند مردم را برای مدت زمانی هر چند کوتاه آرام کند و در سایه آرامش، با هم بودن را تعمیق ببخشد و جامعه‌ای عاری از شقاق و گسست را به ارمغان بیاورد.
ای‌کاش مهندسان و طراحان و کارشناسان مصلای امام و فرودگاه و حرم امام و سایر دست‌اندرکاران سازه‌های ملی و شهری از زاویه نزدیک کردن المان‌های شهری با روح و روان و نیاز طبقات مختلف جامعه، همراه با خانواده، راهی باغ کتاب شوند و ببینند آن چه را که باید ببینند و در راستای ایجاد فضاهای فرهنگی و اجتماعی بسان باغ کتاب بسازند و بعد از ساخت هم بتوانند با رفتاری شایسته، همه مردم را در سنین و علاقه‌های متفاوت گرد هم آورند، تا با هم بودن جایگزین از هم دور بودن شود.

سازندگان و روحانیون مساجد بهتر است دیداری غیرتشریفاتی همراه با خانواده از باغ کتاب و نمازخانه آن داشته باشند و سادگی و جاذبه و زیبایی و نظافت و هنر را در نمازخانه آن جا ببینند تا باور کنند اداره مساجد و نمازخانه‌ها این‌گونه نیست که در شهرهای ما و در عموم مساجد جاری است، و حداقل از این روزنه، اشکالات و کمبودهای مساجد را برطرف کنند تا شاهد استقبال مردمان بیشتری در صفوف نماز باشیم.

دکتر مرتضی بهشتی، حقوقدان و پژوهشگر

کلید واژه‌ها : کتابخانه - شهرسازی - مسجد - معماری -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کتابخانه شهرسازی مسجد معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از استقابل ویژه مردم

دریافت 20 MB کد خبر 6100038

دیگر خبرها

  • رنگین کمان زیبا در آسمان تهران در حاشیه اولین روز نمایشگاه کتاب
  • سوم خرداد نماد سرافرازی ملت ایران است
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان از فردا
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • درهای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران به روی مخاطبان گشوده شدند
  • پیش بینی رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از استقابل ویژه مردم
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • آیین افتتاح سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • تصاویری زیبا از همخوانی خادمان در چایخانه حضرت رضا(ع) | ویدئو